Sökmotoroptimering & webbutveckling

Tar dig till toppen

1. juli 2014 09:57
by Tomas Axelsson
0 Kommentarer

Dags för lite semester

1. juli 2014 09:57 by Tomas Axelsson | 0 Kommentarer

PUH! Vilket spännande halvår, det har hänt så mycket saker att inte en sekund har varit tråkig, framförallt inte på Getupdated där jag jobbar. Det blivit en del resande och möten med nya människor vilket alltid är kul, det har också varit en väldigt positiv utveckling på kontoret i Borås där jag lägger det mesta av min tid. Men nu är det snart dags för lite semester :)

Den ska till viss del spenderas i Armenien, ett lite annorlunda resmål det ska bli verkligt intressant. Jag hoppas att jag får tid att blogga lite mer och möjligheten att få återkomma med en liten reseskildring. Exakt vad vi ska göra är inte spikat än, men vi ska bo i Jerevan som är Armeniens huvudstad, jag ska ladda ner information att plöja igenom på resan ner som tar mig runt 12 timmar då mitt flyg inte går rakaste vägen. Mig gör det inte så mycket att det tar tid, att flyga är rätt avkopplande då man inte kan göra så mycket annat än att sitta still och läsa och kanske njuta av en kall öl. När det gäller att hitta flyg skulle jag varit ute i bättre tid, då hade chanserna ökat ordentligt att hitta en bra biljett, men nu blev det som det blev. På tal om att boka biljetter så kan jag rekommendera http://www.momondo.se en av mina favoriter!

Lägg till kommentar

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading