Sökmotoroptimering & webbutveckling

Tar dig till toppen

14. juli 2016 11:06
by Tomas Axelsson
0 Kommentarer

Ett nytt kapitel

14. juli 2016 11:06 by Tomas Axelsson | 0 Kommentarer

Ett nytt kapitel har börjat i mitt liv, jag har slutat som teknisk chef på Getupdated, vilket känns spännande.

Det är många nya saker på gång dels med Sweden Mustang som står inför lite förändringar men även nya projekt inom mitt främsta gebit: internetmarknadsföring i allmänhet och sökmotoroptimering i synnerhet. Ett nytt företag har startats med några gamla vapendragare och inspirationen formligen sprudlar fram, företaget heter High End Media Group AB och har inte ens en färdig hemsida eller grafisk profil än, mest ett namn och hängivna grundare.

Dock har jag tokhackat hemma i garderoben för att kunna möta behoven från kommande kunder och har snickrat ihop ett verktyg för att mäta ranking på Google, en viktig utgångspunkt för oss. Det har varit otroligt kul att bygga nytt från grunden och jag har en del snygga saker att presentera, det största är nog att jag har kommit ett bra sätt att mäta lokal ranking på Google! Vill ni testa verktyget så finns det här: Sökord.nu. Den grafiska designen behövs bättras på, jag vet! Men i övrigt är förslag på förbättringar varmt välkomna!

Lägg till kommentar

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading