Sökmotoroptimering & webbutveckling

Tar dig till toppen

17. juli 2013 00:55
by Tomas Axelsson
0 Kommentarer

Välkommen till min sida om sökmotoroptimering och webbutveckling

17. juli 2013 00:55 by Tomas Axelsson | 0 Kommentarer

Hej och välkommen till min nya site om webbutveckling och sökmotoroptimering! Jag tänker gå mot strömmen och göra denna blogg på en annan plattform än WordPress, "alla andra" använder ju den plattformen, sen är det också så att när det gäller programmering så föredrar jag att knacka kod på .Net-plattformen. Varför föredrar jag då .Net-plattformen? Detta skall jag dedikera ett antal blogginlägg till framöver, men det handlar inte bara om vana och min egen kunskap, det är ett pragmatiskt val av en utvecklare som hanterar både PHP och .Net. Jag hoppas att jag kan få några "open-source-PHP:are" att öppna ögonen för .Net för det är verkligen en fantastisk plattform att utveckla på.

Det här med sökmotoroptimering då? Jo, jag har jobbat med det på heltid sedan 2002, så jag har en hel del erfarenhet att dela med mig av. Jag är kanske lite unik i sammanhanget då jag inte har marknadsföring som avstamp, jag har har programmering som avstamp så mitt tankesätt skiljer sig ibland något från de som kommer från reklambranschen. Det har inneburit många fördelar för mig genom åren, framförallt i begynnelsen när jag började med sökmotoroptimering för då fanns det väldigt få färdiga verktyg att använda, så jag fick helt enkelt göra mina egna. Det var så det började en gång i tiden, för väldigt länge sedan (länge sedan i perspektivet internetmarknadsföring/sökmotoroptimering som egentligen är väldigt modern konst).

Lägg till kommentar

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading